Gripen förtjänar det bästa

Att inreda sitt hem med tjusiga tavlor av olika sorter är ju utan tvekan ett måste när det kommer till att snygga till hemmet. För vad ger inte mer karaktär och pondus än ett gäng tavlor som symbolisera något man själv står för eller gillar. Personligen så är det en självklarhet att ha massa snygga tavlor med en grip på, den kanske mest mytomspunna och spännande varelse som existerat i alla sagor och fantasier där ute.

För mig är det därför en självklarhet att ha denna på väggarna, gärna meden snygg ram till som matchar bilden. Det är helt klart snyggast med canvas, även om det fungerar med vanliga posters också. Men jag är alltid av åsikten att ska man göra något så ska man göra det ordentligt. Vilket alltså i detta fall innebär att Gripen förtjänar att visas upp på en snygg canvastavla som ger den all rättvisa den behöver.

Detta gäller givetvis alla tavlor som hänger på ens väggar, man bör alltid sträva efter kvalitet och pondus. För inte vill man ju gå runt där hemma och skämmas över hur ens hem ser ut? Istället vill man ju njuta av sitt hem och dess inredning, och kanske främst av allt så vill man att sina gäster ska göra det.