Aktivera ditt barn med leksaker

Fler och fler rapporterar kring att barn rör på sig för lite. De blir tjockare och slöare, och spenderar allt för mycket tid framför tv och dator. Att leka ute med sina vänner är inte längre en självklarhet, och det här är en trend som är oroande. Barn behöver rörelse i sitt liv för att må bra och utvecklas ordentligt, och för de flesta kommer det naturligt, men i och med hur samhället och kulturen har förändrats har de blivit förslappade.

Kurragömma ingen självklarhet längre

Minns ni barndomen? Man lekte kurragömma och bruken. På gården var det alltid liv och hade man ingenting att göra kunde man bara gå ut för att vara med och leka.Det fungerar itne så längre. Numera kan man inte bara gå ut och förvänta sig att det kommer finnas andra som leker. Man kan itne bara plinga på en vän och fråga om han eller hon vill leka. Nej. Numera är datorn huvudrollen i leken, och man sitter hellre inne och leker med varandra på nätet, än att faktiskt leka med varandra. Som förälder har man ett ansvar när det handlar om det här. Man måste se till så att ens barn kommer ut och leker ordentligt, och inte blir förslappad framför datorn. Att köpa in roliga leksaker som aktiverar kan göra en stor skillnad för barnet, exempelvis som en trampolin, studsmatta, trampbilar och så vidare. Leksaker som är aktiverande och roliga, som gör att datorn känns som den fyrkantiga klump den faktiskt är. Gå in och kika på www.trampolinspecialisten.se för att hitta dessa bra och aktiverande leksaker. När du handlar hos de kan du vara säker på att du gör ett bra köp, så här skriver de själva om sitt företag:

Trampolinspecialisten är ledande i Sverige på försäljning och uthyrning av trampoliner sedan starten 1993. Tack vare vår långa erfarenhet och våra stora försäljningsvolymer kan vi erbjuda Dig: Bäst service och oslagbart kunnande. Störst utbud av olika modeller. Bäst priser tack vare direktimport och stora volymer.